Vardag

Ny header

Sjukt trött

Vi började även den här dagen med sovmorgon. Vaknade upp vid 11 och kände mig sjukt trött fast jag sovit så länge. Kanske är de det som hänt de senaste dagarna som kommer i kapp. Jag har ju inte riktigt haft tid att slappa av tidigare. Men jag pallade mig i alla fall upp och det fick gårdagens kycklingkebab till frukost.

Ny header

Solen tittade fram i dag så vi tog en tur till Kumlasjön för att fota lite nya bilder. Som ni kanske sett så har det kommit upp en ny header. Vad tycker ni? Hiss eller diss?  Det var i alla fall väldigt varmt ute i dag, 15 grader visade temperaturen i bilen. Jag gillar att vi går mot varmare tider.

Ny header

 

8 Comments

  1. Din nya header är verkligen fin! 😀 Kramis

  2. Den var enkel och stilren , perfekt med a dra ord . Kommer göra om min egna ganska snart 🙂

  3. Jättefin header du fick till :).
    Maten ser också god ut 🙂

  4. Jättesnygg header! Den ger vårkänslor!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*