Home Vardag Nyklippt och en tur till Ikea

Nyklippt och en tur till Ikea

by Joanna Halvardsson

Nyklippt och en tur till Ikea

Som jag skrev tidigare under veckan så var mamma med mig till Torsby och sen vidare till Karlstad. Så efter jobbet i tisdags så åkte vi till Bergvik för att jag hade en tid hos frissan för att kapa av lite hår. När jag var klar så blev det en tur till Ikea för att äta en sen lunch. Jag hade ett presentkort så det blev även lite ljus med hem. Innan jag lämnade mamma vid bussen så blev det också en tur till Rusta.

Ingen vägning

I går tog jag sovmorgon till 10 sen åkte jag in till stan och träffade min kontaktperson för att äta lunch. Det blev en snabbträff för klockan 13.00 hade jag ett möte med min chef och arbetsförmedlingen om min anställning. Jag fick förlängt till Juni, det är skönt att veta att man i alla fall har jobb ett tag framåt. Efter jobbet skulle jag till Viktväktarna och väga mig men det var inställt pga sjukdom. Ska försöka hinna att åka dit i eftermiddag i stället för jag vill inte vänta en vecka till med att få se resultatet.

You may also like

1 comment

ellenlundis 24 januari, 2019 - 15:11

Mysigt! 🙂
Jag var och umgicks min kontaktperson nu i veckan. Vi var till Ikea också. Jag fyndade till min lägenhet.

Reply

Leave a Comment