Aspiepower Media

Nya halsband från Rock by Sweden

Rock by Sweden

Nya halsband från Rock by Sweden

Det är mindre än en månad tills jag fyller år. I går undrade mamma vad jag önskade mig, då sa jag att jag ville ha ett halsband från Rock by sweden. Jag fick ett av Henrik när jag fyllde år förra året och jag gillar det jättemycket men det är kul att ha några att variera med. Vi kom på att en butik i Hagfors som heter Magdalenas Corner har haft det märken så vi åkte dit och kollade. Det fanns vi halsband kvar och det var 30% rabatt på dom så det blev båda två.

Julklapp och födelsedagspresent

Fick det ena mamma och pappa och sen fick jag pengar av mormor och morfar i julklapp som jag inte köpt något för. Så det blev en sen julklapp och tidig födelsedagspresent. De senaste åren har jag varit med och köpt både julklappar och födelsedagspresenter till mig själv. Då får jag det jag vill ha. Hur gör ni? Önskar ni er saker eller är ni med och shoppar själva?

2 reaktioner på “Nya halsband från Rock by Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *