Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 30 års kalas – Aspiepower Media
Aspiepower Media

30 års kalas

30 års kalas

Jag började den här dagen med sovmorgon innan jag åkte mot Hagfors. I kväll har vi haft mitt 30 års kalas en vecka i förväg. Jag fick pengar som inte får gå till en vloggkamera haha. De tycker att det räcker med de fyra kameror jag redan har;) Av mamma och pappa fick jag kläder och vinglas. Av Henrik fick jag smycken från Rock by Sweden. Jag har velat haft det länge men har varit för snål. Tur att man har en snäll pojkvän 😉

30 års kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *