Äntligen fick jag någon att prata med

Äntligen fick jag någon att prata med

Äntligen fick jag någon att prata med

I går var det dags för första mötet min nya samtalskontakt. Det kom en äldre dam och hämtade mig i väntrummet och jag kan erkänna att jag hade fördomar. ”Hur ska jag kunna prata om det jag ska prata om med en tant?”, tänkte jag. Men det visade sig att det var en cool ”tant” och det kändes väldigt bra. Vi ska börjas ses en gång i veckan till att börja med. Äntligen fick jag någon att prata med. Jag mötte även psykolog A i korridoren. Sist vi sågs var på vårt sista samtal för ca 1,5 år sedan. Han sa att han trodde att det här skulle bli bra, jag litar på honom.

 Nya naglar

Efter samtalet gick jag in till stan och fixade naglarna, det fick bli silvriga denna gång. Livet blir så mycket bättre med lite glitter. Sen gick jag hem för att plocka upp Bebbsan och åka till Hagfors. Blev en lugn kväll i går med serie-tittande.

Förbereder med nollpointsmat

Vi ska bort till några bekant i kväll och eftersom vi inte vet vad som kommer serveras så förbereder jag mig med nollpointsmat. Det blev bananpannkakor till lunch (1sp för margarinet att steka i) och kycklingwock till lunch  (2 sp för oljan att steka i och sötsur sås) Det är det jag älskar med Viktväktarna att bara man planerar lite så kan man äta det mesta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen