Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Fem Youtubekanaler att kolla på när man är sjuk – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fem Youtubekanaler att kolla på när man är sjuk

Fem Youtubekanaler att kolla på när man är sjuk

Som ni redan vet så har jag spenderat de senaste dagarna i soffan med bihåleinflammation. Jag blir snabbt uttråkad av att göra ingenting så jag har roat mig med att kolla på Youtube. Så i de här inlägget tänkte jag dela med mig utav mina fem favorit kanaler att kolla på när man är sjuk.

1. Gina och Malin

På den här kanalen får vi följa med Malin och Ginas resa mot att få ett gemensamt barn. Dom har nu blivit gravida genom IVF och vi får hänga med på resan mot Bebis.

2. Margaux Diets

Jag lärde känna Margaux när jag bloggade på Familjeliv och hon var min profil manager. Det har varit kul att få hänga med på hela hennes resa från okänd influencer till att bli känd för att ha lagt ut sin förlossning på YouTube till att dansa i Svenska folkets tv-soffor varje fredag. På Margaux kanal får vi hänga med på henne och sonen Arnolds äventyr.

3. Therese Lindgren

På Thereses kanal möts man alltid av en mysig vlogg eller någon annan spännande video. Therese lyfter också andra viktiga frågor som tex psykisk ohälsa och om hennes val att vara vegan.

 4. Familjen Torsgården

På Familjen Torsgårdens kanal hittar vi mysiga vloggar från livet på landet. Jag tycker det är extra kul att följa dom eftersom de bor i Värmland och man känner sig lite som hemma.

5. Adrian och Cornelia

På sin kanal delar Adrian och Cornelia med sig av sitt liv att vara transexuell och leva med någon som är det. De svarar på frågor man annars inte pratar om och tar med oss på hela resan från att gå från att vara född till kvinna till att identifiera sig som man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *