Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 VECKOPLAN 46 | Full fart – Aspiepower Media
Aspiepower Media

VECKOPLAN 46 | Full fart

Full fart

En ny vecka har börjat och nya äventyr väntar. Den här veckan är det full fart framåt som gäller. Saker ska fixas inför galan nästa vecka. Sen väntar två spännande utbildningsdagar med Hjärnkoll.

Veckoplan:

Måndag:

Jobb 9-13 Sen ska jag i väg till Karlstads träningspraktik förr rehab och planering av Åsas sociala medier.

Tisdag:

Jobb 9-13 Vid 14.15 ska jag till frisören och fixa frillan för galan. Blir både klipp och färg den här gången.

Onsdag:

Jobb 9-11. Träffa min kontaktperson 11.15

Måste till Vårdcentralen och ta blodprover. Har äntligen fått en tid hos urologen i december men de vill ha typ 300 blodprover innan. Sen skulle jag också behöva fixa naglarna om jag inte hinner så får jag gör det på söndag. Viktväktarna 16.15

Torsdag:

Utbildning med Hjärnkoll i Karlskoga

Fredag:

Utbildning med Hjärnkoll i Karlskoga. Sen ska jag åka till Hagfors för 13.50 har jag en tid hos tandläkaren.

Lördag:

Hagfors

Söndag:

Hagfors


Veckans förväntningar:

Det kommer bli rolig men intensiv vecka. Det ska bli kul att träffa mina ambassadörs kollegor.

Veckans utmaning:

Att hålla mig till mina points trots alla frestelser.

Hur gick förra veckans utmaning?

Jag skötte mig och tog vara på vilotiden som fanns.

2 reaktioner på “VECKOPLAN 46 | Full fart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *