Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lucka 13: Min relation till Katten Enzo – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lucka 13: Min relation till Katten Enzo

I dag är det lucia och vad passar då bättre än att berätta om min relation till förra årets Lussekatt Katten Enzo. (Enzo vann Värmlands folkblads tävling 2015)

Jag hittade Katten Enzo på facebook för några år sedan, jag tror det var 2013.
Vi lärde känna varandra när jag kommenterade på hans sida och Enzo blev intresserade av min föreläsning. Så hans matte kom på en föreläsning jag hade i Kristinehamn. Men eftersom Enzo är så känd och media och alla fans jagar honom hela tiden, så säger han att han satt i mattes handväska så ingen skulle se honom;)

Ett tag efter den föreläsningen åkte jag och hälsa på Enzo och lillebror Alfons och då blev vi vänner på riktigt. Troligen för att jag hade med mig presenter, och Katten Enzo älskar att få saker;)

När jag opererade foten i november 2014 så signerade Enzo mitt gips, jag känner mig väldigt speciell för jag är den enda som någonsin fått hans autograf på ett gips. Dock var det väldigt dyrt och jag håller fortfarande på med min avbetalning som det är 25% ränta på räntan på, Katten Enzo är en riktig affärsman;)

Den 10 juni 2016 somnade Katten Enzo in efter en långtids sjukdom och han blev mycket saknad. Men efter några månader uppe i himlen så valde han att återuppstå och komma tillbaka till oss som Katten Enzo junior. Han ser exakt ut som innan och har samma attityd men är i miniformat. Enzo har berättat för mig att det fanns wifi i himlen, så nu kan vi alla pusta ut;)
Katten Enzo är en fin vän som alltid ställer upp utan honom skulle det ju inte ha blivit någon julkalender på den här bloggen, för ni var ju så dåliga på att hjälpa mig att fylla luckorna;)

Jag tycker att ni ska gå inhär och följa Katten Enzo på facebook, jag kan lova er att ni kommer skratta mycket, och ett gott skratt förlänger livet sägs det ju;)

Jag är glad för att du kom in i mitt liv Katten Enzo, du är min BFF- Best friends forever!

Jag har en känsla av att Katten Enzo kommer bli väldigt arg på mig nu, för att jag tog med en bild på lillebror Alfons. Förlåt på förhand Enzo och jag antar att jag kommer få betala böter för det här;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *