Plötsligt händer det!

Plötsligt händer det!

Plötsligt händer det!

Söndagar brukar vara min slappdag men i morse hände något. I stället för att gå från sängen till soffan så åkte jag till gymet. Ja ni läste rätt. Plötsligt händer det! Som jag skrivit tidigare så funderade jag på att köpa ett gymkort. Jag känner att jag mår bättre psykisk av att röra på mig. Under sommaren och hösten har jag gått många promenader men nu när de börjar bli vinter, mörkt och kallt så känns det inte lockande. Min kropp gillar inte att vara ute i kylan.

Ingen bra relation till gym

Jag har ingen bra relation till gym till viss del för att övergreppet skedde i ett gym. Men även för att jag inte känner mig bekväm med massa folk. Det känns som de glor på mig och tänker ”Vad håller idioten på med?”. Det kan vara över 5 år sedan jag tränande sist. Nu har jag dock hittat ett litet gym där jag känner mig trygg. Det är bara ett viss antal personer som får gymkort där och eftersom jag kan träna på dagtid så kommer jag nog vara själv för det mesta.

Kul att träna

Första passet gick bra det återstår dock att se om jag kan gå i morgon haha. Jag tycker det är kul att träna dock måste jag försöka att ta det lite lugnt. När jag kommer på att något är kul så brukar jag gå all in och köra 210%. När min styrka bli en svaghet och drivet blir lite för starkt. Men min kropp är inte som andras kroppar så det gäller att ta det lugnt och lyssna på vad den säger.

Jobba hemifrån

Nu har jag dock hamnat i soffan och det är jag värd! Nu ska jag jobba lite hemifrån eftersom det blev som det blev i måndags när jag fick gå hem från jobbet. Vad har du gjort i dag?

6 svar på ”Plötsligt händer det!

  1. Lykke til med treningen! Jeg synes det er spennende å lese om det du driver med. Jeg trener ikke, men liker å gå tur – spesielt fordi jeg kan fotografere samtidig. I dag har jeg sovet lenge og strikket litt. Jeg lager pannebånd i julepresang.

  2. Åh hoppas att få hänga med på din resa och att du kommer igång med träningen på ett sätt som funkar för dig! 🙂 Kul att du hittat ett ställe där du kan få träna i fred 🙂

  3. Gött du tränar! Huvudsaken är hitta ditt träningsställe och anpassa efter egna individuella nivå. 2011 hittade jag mitt träningsställe och de har inspirerat mig springa Göteborgsvarvet ?. Lycka till ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen