Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Party like a rockstar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Party like a rockstar

Party like a rockstar

I går vad det dags för dagen jag har väntar på i flera månader. Nicke och Dregen spelade på The Rock Bar. Jag har varit pepp i flera månader men något har hänt senaste veckan. Troligtvis beror det medicinhöjningen. Jag känner mig avstängd och har inte så mycket känslor. När jag inte ens ser fram emot att träffa Dregen så är det illa. Vi får dock ge medicinen några veckor till så får vi se vad som händer.

Han såg mig

Lite Joanna fick dock kvar. När vi stod där på The Rock Bar så står jag med ryggen mot dörren när Carolina säger: ”Kolla vem som kommer där”. Jag vänder mig om och ser hur Nicke kommer in genom dörren. Då vaknar till liv och började spana mot dörren i hop om att den skulle öppnas igen. Det gjorde den och Dregen klev in. När han går förbi mig säger han ”Hej hur är läget?” och kramar mig i farten fast han hade en gitarr i varje hand. På bilden ovan kan ni se mitt smile en minut senare.

Har jag blivit gammal?

Jag vet inte om jag blivit gammal eller vad det är frågan om. I vanliga fall ska jag alltid stå längst fram den här gången satt jag längst bak. Jag såg dom knappt men jag hörde dom i alla fall. Efter spelningen kom dom ut på att signera och ta bilder. När Dregen kom så gick han direkt fram till mig och gav mig en kram och tog den obligatoriska bilden. Jag tycker det är så fint att han tar sig tid för mig och visar sin uppskattning på riktigt. För jag antar att jag inte är den enda bruden som hänger efter honom haha.

Presenter

Som jag skrev under veckan så hade jag med en present från mig och Hjärnkoll i Värmland. Båda blev lika chockade när jag sa att jag hade en liten present. Klart att mina favoritkillar ska ha en present. Jag är så oerhört tacksam för allt dom gjort för mig.  Jag insåg också att det var första gången som jag och Nicke pratade med varandra.

 

Tack för allt!

Jag vaknade upp i morse och kände mig trött och hade ont i huvudet. Det vände ganska snabbt när det plingade till i mobilen och jag hittade meddelandet nedan. Dagen är räddad! Tack Backyard Babies för allt ni gjort för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *