Äntligen!

Inget roligt väder

I morse åkte jag mot Hagfors för att besöka tandläkaren och laga ett hål. Det snöade hela vägen och var inget trevligt väder att köra bil i. Körde i 70 km/h nästan hela vägen, så det blev världens längsta resa men fram kom jag i alla fall. De hände en olycka efter vägen ca en timma efter att jag hade åkt där.

Äntligen!

Bebbsan väntade på mig i Hagfors. Älskade lilla gosunge äntligen är vi tillsammans igen. Nu ska du få följa med hem till Karlstad så vi får lite tid tillsammans innan det är dags för mig att åka till London. Det blir bara en snabbvisit i Hagfors denna gång för i morgon är det dags för Nicke Borg och Dregen på The rock club.

Ett svar på ”Äntligen!

  1. Baby ser nöjd ut! Jättefin bild. 🙂
    Kör försiktigt, det är inget roligt att köra när det är halt. Bättre att ta det lugnt och komma fram lite senare än att stressa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen