14 timmars sömn

Lyckad föreläsning i Jönköping

I torsdags så var jag som sagt i Jönköping och föreläste. Det kom ca 80 personer och många hade frågor efteråt. Det brukar alltid bli samma sak, att ingen vågar ställa första frågan. Men när någon gjort det så rullar det på.

Han håller det han lovar

Jag kom hem till Kumla vid 19.30 tiden och hennes föräldrar hämtade mig vid tågstationen. Jag är glad för att jag kan bo på två ställen för då slapp jag ca 4 timmars extra restid den här vecka. När jag kom hem så hittade jag en ny kompis som låg och väntade på mig i sängen. För någon vecka sedan frågade jag Henrik om jag kunde få en egen unicorn om jag vann priset. Det kändes ändå ganska rimligt när man vinner ett stort pris;) Tur att han håller det han lovar. Säg hej till Uni!

14 timmars sömn

I fredags  började vi dagen med sovmorgon. 14 timmars sömn blev det. Ganska välbehövligt efter denna veckas äventyr. Sen åt vi pyttipanna till frukost/lunch innan vi åkte till Örebro för att köpa nya skor till mig. Jag tror att ni kommer bli chockade nu men vet ni vad? Jag har köpt ett gymkort! Ja det är sant! Därför behövde jag skor för att kunna ha inomhus. Hitta ett par på Stadium outlet för 299 kr, som hittat!

Fira priset

I fredagskväll firade vi min seger med smörgårstårta och drinkar. Uni var den som firade mest;) Lördagen blev en lugn dag med serietittande.  Springfloden, jägarna och The good doctor hann vi med. Nu har ännu en vecka snart nått sitt slut och senare i eftermiddag är det dags för mig att bege mig mot Karlstad igen.

Ett svar på ”14 timmars sömn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen