Vardag

Bra städat Bebbsan!

Bra städat Bebbsan

Jag kom hem till Karlstad i går kväll och hittade en nystädad lägenhet. Det är lite konstigt med tanke på att jag lämnade lägenheten i kaos. Baby var en sväng till Karlstad i helgen så det vara hon som fixat det här. Bra städat Bebbsan!

Äntligen får jag träffa läkaren

Nu ska jag jobba fyra timmar sen är det dags åka till öppenvården. Äntligen får jag träffa läkaren. En månads väntetid är mycket och jag är stolt över mig själv och hur jag har skött situationen tror att jag inte fått den hjälp av behöver. Carolina ska med på mötet i dag och hon ska försöka hjälpa mig att förklara att om jag ringer tre gånger och ber om hjälp (+ pappa tre gånger) så måste de ta mig på allvar. Håll tummarna nu för att Doktor P har en idé på hur vi ska göra allt så bra som möjligt för mig.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ellenlundis
    26 november, 2018 at 17:42

    Jag håller tummarna för dej! 🙂

Leave a Reply