Aspergers syndrom Inspiration

The good doctor – Serie om en läkare med autism

The good doctor – serie om en läkare med autism

För ett tag sedan fick jag tipset att kolla på serien The good doc tor som finns på Viaplay. Serien handlar om en kille som har autism och är läkare. Sjukhusledningen är skeptiska till att ta in  Dr. Shaun Murphy pga av hans svårigheter att kommunicera. Men ganska snabbt visar han vilka superkrafter autism för med sig. Många filmer/serier om autism är överdrivna men jag tycker att den här är väldigt bra. Jag kan varmt rekommendera den. Längtar efter att säsong 2 ska släppas den 25/9.

The good doctor

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Cecilia
  18 september, 2018 at 09:20

  Tack för tipset!
  Har letat efter en film eller serie att följa. 😉

 • Reply
  Katarina Bredberg
  18 september, 2018 at 14:37

  Synd den är på Viaplay – min dotter har konto på Netflix och HBO.

 • Reply
  Emma Engström
  18 september, 2018 at 21:19

  Denna lät väldigt intressant! 🙂

 • Reply
  14 timmars sömn - JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET!
  25 november, 2018 at 08:01

  […] den som firade mest;) Lördagen blev en lugn dag med serietittande.  Springfloden, jägarna och The good doctor hann vi med. Nu har ännu en vecka snart nått sitt slut och senare i eftermiddag är det dags för […]

Leave a Reply