Vardag

Video på när jag får priset från prinsessan sofia

Video på när jag får priset från prinsessan sofia

Jag har inte riktigt tagit i det här än. Jag minns knappt vad jag sa när jag kom upp på scenen. Jag hade ingen aning om att jag skulle vinna så jag kunde inte förbereda mig ordentligt. Dock började jag misstänka att jag kunde vara vinnare när Samhall började följa mig på twitter dagen innan galan haha. När man inte minns något så är det bra att det finns på film. Här nedan kan ni se videon när jag tar emot priset av Prinsessan Sofia. Jag tycker att jag skötte mig ganska bra. Vad tycker ni?:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helena
  23 november, 2018 at 16:33

  Jag gråter av glädje å dina vägars skull. ❤️

 • Reply
  Maria Bergman
  23 november, 2018 at 22:09

  Du är så värd priset ♥️ massa grattis kramar ❤️

Leave a Reply