Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Rosa galahår – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Rosa galahår

Rosa galahår

I dag har jag jobbat sen åkte jag till frissan för att fixa mitt hår inför galan. Vi velade lite mellan att låta det vara blond, lägga i koppar eller köra rosa. Tillslut kände äsh ingen minns en fegis! Så det blev rosa galahår! Det är svårt att få en rättvis bild på fägen så det är mer rosa IRL än på bild. Men pastell och inte knallrosa:P

Duschförbud

Nackdelen med dessa färger är att de lätt tvättas ur därför har jag fått duschförbud. Haha som ni vet så badar ju jag badkar typ tre gånger per dag men nu hänger det en lapp i min dusch där det står ”blöt inte håret!”. Allt för vi ska ha så bra färg som möjligt till galan på måndag. Vi får hoppas att jag kommer i håg annars får vi slänga i en färgbomb.

Bara naglarna kvar

Nu är det bara naglarna som ska fixas sen är jag helt redo för galan. Tänkte försöka hinna med dom i morgon när jag ska ner till stan och träffa min kontaktperson. Sen ska allt bara packas och på måndag drar vi till Stockholm. Det ska bli så spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *