Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 43 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 43 med Viktväktarna

Resultat vecka 43 med Viktväktarna

Resultat vecka 43 med Viktväktarna

Då var det dags för veckans vägning igen. Jag visste att det skulle vara plus i dag, för det är det alltid när jag får ett njurstensanfall. Kanske har jag redan nått min målvikt men bär runt på 2 kg sten för de verkar ju bo ett helt gruslast i min kropp haha. Jag slutade räkna points i måndags eftersom det blev pizza till middag. Jag var nära att inte gå på mötet i dag men kände att jag behövde det för att inte rasa i väg mer. Resultat vecka 43 med Viktväktarna blev +1,5 kg. Men nu sätter vi stopp och börjar om igen.

Många frestelser

Som jag redan berättat så väntar nu två veckor med massa frestelser. Nästa vecka blir det två dagars kurs i Karlskoga med Hjärnkoll. Karlskoga Folkhögskola serveras alltid god mat och de brukar servera massa godsaker. Mitt problem är att jag har onsdagar som väg dag och då jag får nya points. Så på nästa veckas points ska jag klara två dagars konferens + gala i Stockholm. Där väntar hotellfrukost och sen har jag hört ett rykte om att jag och Carolina ska besöka Mr Cake. Haha kan bli väldigt spännande men jag ska försöka vara stenhård och spara så jag kan unna mig i Stockholm. Får gå ut och springa i pausen på konferensen eller nått haha.

4 reaktioner på “Resultat vecka 43 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *