Home Vardag Resultat vecka 43 med Viktväktarna

Resultat vecka 43 med Viktväktarna

by Joanna Halvardsson

Resultat vecka 43 med Viktväktarna

Resultat vecka 43 med Viktväktarna

Då var det dags för veckans vägning igen. Jag visste att det skulle vara plus i dag, för det är det alltid när jag får ett njurstensanfall. Kanske har jag redan nått min målvikt men bär runt på 2 kg sten för de verkar ju bo ett helt gruslast i min kropp haha. Jag slutade räkna points i måndags eftersom det blev pizza till middag. Jag var nära att inte gå på mötet i dag men kände att jag behövde det för att inte rasa i väg mer. Resultat vecka 43 med Viktväktarna blev +1,5 kg. Men nu sätter vi stopp och börjar om igen.

Många frestelser

Som jag redan berättat så väntar nu två veckor med massa frestelser. Nästa vecka blir det två dagars kurs i Karlskoga med Hjärnkoll. Karlskoga Folkhögskola serveras alltid god mat och de brukar servera massa godsaker. Mitt problem är att jag har onsdagar som väg dag och då jag får nya points. Så på nästa veckas points ska jag klara två dagars konferens + gala i Stockholm. Där väntar hotellfrukost och sen har jag hört ett rykte om att jag och Carolina ska besöka Mr Cake. Haha kan bli väldigt spännande men jag ska försöka vara stenhård och spara så jag kan unna mig i Stockholm. Får gå ut och springa i pausen på konferensen eller nått haha.

You may also like

4 comments

Chanelle 8 november, 2018 - 16:48

Bra jobbat! Jag är också med i VV fast bara appen! Har haft en stor svacka nu.. Men har börjat ta tag i det igen 😀

Reply
Joanna Halvardsson 8 november, 2018 - 17:03

Jobbigt med svackor men bara att köra på tillslut släpper det:)

Reply
Netti Starby 8 november, 2018 - 19:34

Du är så duktig som kämpar på och jag skulle också behöva bli av med några kilon 😀 Kramis

Reply
elin 8 november, 2018 - 21:26

Så jobbigt med svackor!<3

Reply

Leave a Comment