Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En måndag på akuten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En måndag på akuten

En måndag på akuten

En måndag på akuten

Smärtan blev ohanterbar och det blev en måndag på akuten. Fördelen med att vara en återfallsförbrytare är att man inte behöver vänta så länge på smärtstillande. Eftersom jag stod på alla fyra i sängen och gravidandades så prioriterade de mig så läkaren kom efter ca en timma. Men redan innan dess hade jag fått min första morfinspruta. Den hjälpte inte ett skit så jag fick en till.

Allt tyder på njursten

Eftersom allt tyder på att det är njursten så är det bara att försöka smärtstilla. Jag känner igen smärtan. Där där krypa runt i rummet smärtan. Sen hade jag även blod i urinen vilket stärker misstänkarna på njursten. Efter två sprutor var smärtan kontrollerbar och jag fick åka hem med recept på Spasmofen och urinrörsvigdande mediciner. Han skulle även ligga på urologen så de fixar en tid till mig så fort som möjligt.

Pizza till middag

Carolina var med mig på akuten och jag tyckte inte att hon skulle behöva åka hem och laga mat åt hennes barn så jag fixade middagen. Det fick bli pizza till middag i dag. Det här är ett tidsinställt inlägg så när ni läser det här så ligger jag förhoppningsvis och sover.

1 reaktion på “En måndag på akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *