Julkalender för vuxna


Inlägget innehåller adlinks


Julkalender för vuxna

Julkalender för vuxna

Det känns helt sjukt men julen är snart är. Hur gick det till? Det var ju nyss sommar. Jag vill att saker ska vara som de alltid varit och traditioner kan man inte bryta. Det är någonting med julkalendrar. Även fast jag är vuxen så måste jag ha en. Därför tänkte jag i det här inlägget tipsa om julkalender för vuxna. I år har jag köpt en julkalender från IKEA. Jag tänker unna mig en god chokladbit varje dag fram till jul. Sen innehåller kalendern två presentkort på 50 kr, så man kan shoppa något fint.

Här kommer förslag på andra julkalendrar för vuxna:

 

1. Het chili-julkalender / 2. Tekalender / 3. Chokladkalender / 4. Lakritskalender / 5. Lakritskalender / 6. Godiskalender Blå / 7. Godiskalender Rosa / 8. Kaffekalender

 

1.Ginger Ray – Gör din egen kalender med söta meddelanden / 2.MAD – Skönhetskalender för badälskaren / 3.The Grooming – För pojkvännen / 4.ASOS – Face & Body kalender / 5.Lumene – Beauty kalender / 6.YSL – Den lyxiga julkalendern / 7.Makeup Revolution – christmas tree adventskalender

 

 

1. DECLÉOR ADVENTSKALENDER / 2. ESSIE ADVENTSKALENDER / 3. YANKEE CANDLE FOLD OUT ADVENTSKALENDER / 4. RITUALS ADVENTSKALENDER / 5. LUMENE BEAUTY ADVENTSKALENDER / 6. YANKEE CANDLE WREATH ADVENTSKALENDER

3 svar på ”Julkalender för vuxna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen