Resultat vecka 42 med Viktväktarna

Resultat vecka 42 med Viktväktarna

Resultat vecka 42 med Viktväktarna

Ännu en vecka har gått, det känns som tiden bara flyger i väg. Mitt resultat vecka 42 med Viktväktarna blev -0,5 kg. Jag är nöjd över hur jag skött den här veckan. Vi åt som sagt ute i söndags. Eftersom det var planerat så sparade jag points och fyllde på veckobonusen. Sen tog jag 40 points för middagen. Jag vet att det är överdrivet mycket men då var jag säker på att det inte skulle bli för lite. Nu är det bara 1,8 kilo kvar till målvikt. Dock väntar som sagt både två dagars konferens och en gala men jag ska försöka göra mitt bästa.

Ett svar på ”Resultat vecka 42 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen