Middag på Naviero

Naviero

Rasar in folk

Jag är fortfarande i chock för det fortsätter att rasa in folk här. Som ni vet så hade jag tappat motivationen att bloggen men som den bekräftelsenarkoman jag är så har jag fått tillbaka den. Hittills har bloggen haft 15 000 unika beökare denna månad och månaden är inte ens slut än. Om jag bjöd in er allihopa så skulle jag nästan fylla Globen, haha galet!

Middag på Naviero

I går blev det söndagsmiddag på Naviero. Vi hade bestämt det tidigare i veckan så jag sparade ihop points. Det är svårt att uppskatta mat man inte lagat själv men jag la 40 points på den här måltiden. Det känns ganska rimligt men då åt jag inte allt som är med på bilden.

6 svar på ”Middag på Naviero

  1. Är numer köttfri men kan göra nått undantag.Skulle jag gjort om jag blev serverad det där. Smaskens! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen