Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Så mycket känslor – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Så mycket känslor

Så mycket känslor

Hej Kompisar! Jag hoppas att allt är bra med er. Vilken vecka det har varit. Tack ingen för alla gratulationer. Jag är såklart väldigt glad för att jag vunnit det här priset. Men jag är bipolär vilket gör att jag är mer känslig för känslor. Det innebär att alla intryck och känslor som det här för med sig gör att min bägare rinner över. Så i torsdags kväll kraschade jag och fick mycket ångest men efter en Sobril kändes det bättre. Så med tanke på allt så var det kanske bra tajming att vi höjde medicinen för några veckor sedan.

Äntligen återförenade

När jag hade jobbat klart i går så åkte jag mot Hagfors. Äntligen är vi återförenade igen jag och mitt lurvbarn. I dag var vi nere till Hagfors för de hade nått jippo. Man har kunnat köpa låter och i dag tror de vinnarna och tre personer fick 10 000 var att shoppa för i butikerna i Hagfors under två timmar. Vi van tyvärr inte haha. Vad skulle du shoppat för 10 000 kr? Jag skulle behöva en ny säng. Jag blev stoppad flera gånger av personer som ville gratulera mig till priset. Jag har nog inte riktigt fattat hur stort det här är.

En lugn kväll

När det var klart så åkte jag hem till mormor och morfar för att visa dom filmen från Visa vägen galan. Nu blir det en lugn kväll framför tv:n. Det är dags för sista GP-tävlingen i speedway och vi vill se Fredrik Lindgren säkra VM-bronset!

Så mycket känslor
Lilla älskade lurv ute på grönbete<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *