Aspiepower Media

En helg i Kumla

En helg i Kumla

Som sagt så åkte jag mot Kumla direkt jag var klar i fredags. Kom fram vid 17.30 då gjorde vi oss klara och begav oss till Goda rum. Henriks jobb var där så gick dit och kollade läget. Om ni har vägarna förbi där någon gång så måste ni testa deras hallonlakritsskalle-drink. Jag hade sparat 20 points så jag kunde ta två. Det är svårt att avgöra hur mycket de innehåller för jag vet ju inte vad som är i dom men 10  points styck känns rimligt. Sjukt goda är dom i alla fall så det var värt det;)

Motionera bort drinkarna

Vi var väldigt smarta så vi tog bilen dit men gick hem. Men det var bara två grader när vi gick hem så vi hade värmare kläder med oss som vi kunde ta på oss. Haha är det här ett tecken på att man blivit 30 år och mogen eller? Blev ca 2 km promenad och sen fick vi ju gå samma väg i går när vi skulle hämta bilen. Så nu har jag motionerat bort de där drinkarna haha.

The Good Doctor säsong 2

Annars har det varit en lugn helg och som vanligt har vi sett massa serier. Bland annat första avsnittet av säsong 2 av The Good Doctor. En jättebra serie om en läkare med autism. Har ni missat den så kan ni läsa detta inlägg! Nu är jag i alla fall hemma och chillar i soffan och laddar upp för en mycket spännande vecka som väntar.

En helg i Kumla

Är det bara jag som gillar att gå runt i min pojkväns kläder?:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *