Samspelardagen

Samspelardagen

I går var jag med på Samspelardagen. Det var Samspelet, Karlstads kommun och Arbetsförmedlingen som bjöd in till en eftermiddag om hur företag kan växa tillsammans med en människa i behov av särskilt stöd. Eftermiddagen gick ut på att ge företagare mer information om vilka möjligheter som finns och inspirera dom till att att våga anställa personer med funktionsnedsättning. Min uppgift var att svara på frågor och berätta om min väg ut i arbetslivet. Att helt enkelt vara ett gott exempel på hur bra det kan bli. Vi var klara vid 16 tiden då satte jag mig i bilen och åkte mot Kumla.

Samspelardagen

God paj bjöds det på också!
Kolla vilka fina blommor jag fick. De överlevde nästan hela vägen till Kumla:D

Ett svar på ”Samspelardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen