VECKOPLAN 40 | Jag ska på gala

Jag ska på gala

En ny vecka har börjat och nya äventyr väntar. Det här kommer bli en riktig spännande vecka. Jag kan inte berätta allt som kommer hända än men det här vill ni inte missa. Men för att berätta lite vad som kommer hända denna vecka så blir det massa jobb och sen ska jag på gala.

Jag ska på gala

Veckoplan:

Måndag:

Jobb 9-13
Styrelsemöte med Hjärnkoll 17.00

Tisdag:

10.50 ska jag vara hos frissan och fixa håret.
Under dagen kommer det hända massa spännande saker som jag inte kan berätta om riktigt än. Men vill du se vad som händer när det händer då ska du hålla koll på min Instagram stories på tisdag. Där kommer jag visa allt. Det här vill ni inte missa!

På kvällen ska jag och Carolina på gala men jag berättar mer om den senare.

Onsdag:

Jobb 9-11
11.15-14.00 Träffa min kontaktperson.
16.15 Invägning på Viktväktarna

Torsdag:

Möte med Åsa på Karlstads träningspraktik + rehab.

Fredag:

Jobb 9-13
Sen åker jag till Hagfors där jag ska spendera helgen.


Veckans förväntningar:

Jag ser fram emot dagen med Samspelet. Det är så kul att vara med och göra skillnad.

Veckans utmaning:

Att orka med trots det intensiva schemat denna vecka.

Hur gick förra veckans utmaning?

Förra veckans utmaning var även den att orka med men jag tycker det gick bra. Jag hade inplanerad tid för att ta det lugn och ladda batterierna och jag tog vara på den tiden.

2 svar på ”VECKOPLAN 40 | Jag ska på gala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen