Aspiepower Media

Jag känner mig inte lika stressad

Jag känner mig inte lika stressad

Nu är det snart ett månad sedan jag skrev om stressen jag kände över att inte ha inspiration till bloggen. Ert tips var att sänka kraven på bloggen och det gjorde jag. Sedan dess har det kommit upp ett inlägg per i dag och vissa dagar inga alls.
Min första tanke var ”Fan nu sjunker statistiken”. Som den bekräftelsenarkoman jag är så är siffrorna viktiga. Visst har statistiken sjunkit lite men inte så mycket som jag trodde. I det stora hela så tror jag att det här var ett bra val för jag känner mig inte lika stressad nu. Och nu är hösten här på riktigt och det kommer hända mer spännande saker så det kommer finnas mer att skriva om. Vad tycker ni om den här månaden? Bra eller dåligt med mindre inlägg?

stressad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *