Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Är jag egoistisk? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Är jag egoistisk?

Ingen vila

Hej kompisar! Det var några dagar sedan sist. Jag hoppas att ni har haft det bra för det har jag. Jag gjorde veckans sista jobbtimmar i onsdags men det betyder inte lugn och ro. Var uppe 07 i torsdagsmorse och åkte till sjukhuset för att sen skynda sig hem för den där tidningsintervjun.

Snabba bud

När jag röntgat njurarna förut så har jag fått ett brev med resultatet flera veckor sedan. Den här gången var det dock snabba bud. Redan på torsdagkväll ringde en läkare från akuten och jag tänkte vad fan har hänt nu. Men de enda han ville var att berätta resultatet. Njurstenen som satt på vänster sida i maj har nu gått. Troligen var det de som hände när vi var på semester och jag trodde att jag skulle dö i bilen. Dock har jag fått två nya stenar en i varje njure. Jag måste vara världsmästare på att bilda sten.

Är jag egoistisk?

I går hade jag en tvättdag och hann med att tvätta fem maskiner. Ändå har jag mer tvätt kvar. Jag måste försöka bli bättre på att tvätta oftare. Nu ser man i alla fall sovrumsgolvet så det går framåt;) I går eftermiddag åkte jag och Carolina ner till The rock bar för att köpa biljetter till Dregen och Nickes spelning i augusti. Carolina får i julklapp att hon får hänga med mig på detta. En hel kväll med mig och Dregen det kan inte bli bättre haha. Är jag egoistisk eller smart som ger bort presenter som jag själv tjänar på?;)

Är jag egoistisk?

2 reaktioner på “Är jag egoistisk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *