Aspiepower Media

En promenad i bilder

En promenad i bilder

I tisdags jobbade jag till 16. Jag hade lust att gå hem och bädda ner mig i soffan men det var så härligt väder ute så jag bestämde mig för att ta en promenad. Nu visar stegräknaren 5,82 km. Jag har fuskat med pointsen i två veckor två veckor men i går vägde jag in mig igen och nu blir det nya tag. Målet är att tappa de sista kilona och väga 65 kg innan året är slut. Ska jag klara det så gäller det att inte fuska mer.

Så här kan en promenad se ut i bilder…

En promenad i bilder

1 reaktion på “En promenad i bilder

  1. Det ser så fint ut när vattnet speglar husen och naturen! Jag blir riktigt inspirerad av din bildserie, snart dags för mig att ta en promenad tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *