Resultat vecka 35 med Viktväktarna

Resultat vecka 35 med Viktväktarna

I går var det dags för veckans invägning. Mitt resultat vecka 35 med Viktväktarna blev -0,5 kg. Jag tycker att det är ett helt okej resultat eftersom det är resultatet för två veckor. Två veckor där jag inte följt programmet helt. Innan vägningen var jag och min kontaktperson ute och gick på Skutberget, 6 km blev det. Jag försöker ta en 30 minuters promenad så ofta som möjligt. Den här veckan har jag skött mig bra och kört både måndag, tisdag och onsdag. Ska försöka palla mig ut i dag med men just nu vill jag helt bädda ner mig i soffan och sova.

Resultat:

Från start 2008: -25,9 kg
Från start januari 2018: -10,5 kg
Kvar till målvikt: 4,1 kg

 

Resultat vecka 35 med Viktväktarna

 

 

2 svar på ”Resultat vecka 35 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen