Aspiepower Media

Regn och ångest

Regn och ångest

Det blev inte som planerat i går. Regnet vräkte ner över Tallhult och matchen fick ställas in. Den kommer istället köras på måndag. Tanken var att jag skulle åka hem till Karlstad på söndag. Och min måndag var helt jävla fullbokad. Jobb, boendestöd och styrelsemöte. Nu har jag dock styrt om hela dagen. Jobbet är flyttat till torsdag. Boendestödet har jag smsat och frågat om vi kan köra skypesamtal. Styrelse mötet har jag lämnat återbud till. Förlåt Hjärnkoll men jag behöver min speedway just nu.

Ångest

Pappa tyckte att jag kunde hoppa över match för de kommer även bli match på torsdag nästa vecka. Men jag får på riktigt ångest av bara tanken att missa en match. Jag har missat nio hemmamatcher i Allsvenska och Elitserien på 28 av mina 30 år i livet. Jag kan ju inte missa en till pga något jävla regn;)

regn och ångest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *