Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag höll på att kissa på mig – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag höll på att kissa på mig

Jag höll på att kissa på mig

Jag skulle gå och kissa förut och när jag gick i hallen så var det helt plötsligt någon som sa mjauuuuuu bredvid mig. Jag höll på att kissa på mig för jag hade ingen aning om att Baby låg där. Hon har tydligen hittat en ny säng. En påse full med kläder. Jag har sagt det här förut kattbäddar är överskattat.

Skoga marknad

Det har varit en lugn dag i dag. Jag och pappa var i väg till Skoga marknad en sväng. Det var inget att ha och sen ösregna det. Men av någon jävla anledning åker jag dit varje år i alla fall. Lite godis blev det med hem i alla fall.

Jag höll på att kissa på mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *