Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 33 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 33 med Viktväktarna

Resultat vecka 33 med Viktväktarna

Jag vet inte om det behövs någron längre text om veckans resultat. En bild säger liksom mer än tusen ord…. Mitt resultat vecka 33 med Viktväktarna blev -0,3 kg vilket betyder ATT JAG KLARADE DET! -10 KG!!!!! (-25,4 KG!!) Nu kör vi de fem sista kilona till målvikt!

Resultat:

Resultat från start 2008: -25,4 kg
Resultat från start januari 2018: -10 kg
Kvar till målvikt: 4,6 kg

Resultat vecka 33 med Viktväktarna

1 reaktion på “Resultat vecka 33 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *