8,27 km senare

8,27 km senare

I dag går det i ett. Först jobb sen åkte jag direkt till Kronoparkens elljusspår för att möta upp min kontaktperson. Nu är stegräknaren uppe i 8,26 km. Vi avslutade promenaden med klättring och lunch. Först vågade jag inte klättra. Vågar inte riktigt på min kropp. De räckte ju med att jag ställde mig upp från soffan så gick ledbandet av i foten. Men jag är nog starkare än vad jag själv tror, på många sätt.

Strippa på Viktväktarna

Nu är jag hemma och har duschat och har bytt om för kl 16 ska jag väga in mig på Viktväktarna. Jag är lite bitter för jag vet att jag kommer vara precis på gränsen att klara -10 kg. Tyvärr tror jag att kommer de handla om 0,1-0,2 kg. Vi får se kanske går det. I värsta fall får jag strippa och väga mig i bh haha. Jag ska fan ha det där jävla diplomet! Hinner inte stanna på mötet i dag för kl 17 ska jag vara på möte med Hjärnkoll. Fullt upp i dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen