Resultat vecka 31 med Viktväktarna

Hunnit med mycket

I dag har jag hunnit med mycket. Först jobbade jag två timmar sen träffade jag min kontaktperson. Det blev en tur till Bergvik där vi gick runt i affärer och sen åt vi lunch. Efter det åkte jag hem och chillade lite innan det var dags att bege sig till Viktväktarna.

Resultat vecka 31 med Viktväktarna

Att ta en paus behöver tydligen inte vara något negativt. Som jag skrev under veckan så funkade inte semester, njursten och points. Jag har ätit pizza, godis, choklad och chips. Men jag har också gått 58 300 steg denna vecka. Nästa vecka ska jag fan ta 10 kg! ? Ska vi åka på semester igen Henrik? ?

Resultat:

Resultat från start 2008: – 24,5 kg
Resultat från start januari 2018: – 9,1 kg
Kvar till delmål 1: – 0,9 kg
Kvar till målvikt: 5,5 kg

 

Resultat vecka 31 med Viktväktarna

2 svar på ”Resultat vecka 31 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen