Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att vara förlovad med två personer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att vara förlovad med två personer

Att vara förlovad med två personer

I dag fyller hon år kvinnan i mitt liv! Jag överraskade henne med ett frieri. Ja, hennes sambo tycker inte att sånt är så viktigt men det tycker jag. Så jag fick styra upp det här.  Snyggaste ringarna köpte jag med  Hon sa Jaaaaa! ? Så nu är jag förlovad med två personer haha;)

Att vara förlovad med två personer

Endoskopi

Hur firar man sin födelsedag på bästa sätt? Jo man blir med och kollar när jag får en slang nerkörd i halsen. I dag var det dags för endoskopi. undersökningen gick bra och allt såg bra ut. Så magsår har jag inte i alla fall, alltid något. Så troligen är det min IBS som bråkar. Envis som jag är så vägrade jag att ta emot lugnande så dom tyckte att jag var stenhård. De var lite komiskt för det visade sig att det var Carolinas kompis som skulle göra undersökningen haha.

Bebisgos

När undersökningen var klar så gick vi och hälsade på Carolinas kompis som fick barn förra veckan. Finns det något bättre än bebisgos? Jag fick övningsköra lite också! Nu är jag hemma och ska bädda ner mig i soffan och bara ta det lugnt resten av dagen. Känner att jag är värd det nu efter detta äventyr.

2 reaktioner på “Att vara förlovad med två personer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *