Det värsta jag varit med om

Det värsta jag varit med om

Jag vaknad klockan sju i morse av att det hög till som fan i njuren. Det var helt sjukt aldrig varit med om något liknande. Kröp upp ur sängen och tog smärtstillande och la mig i badkaret i väntan på att de skulle få effekt. När det lugnat ner sig lite gick jag tillbaka till sängen och sov i en timma till. Har inte tid med några jävla njurstenar.

Byta tjänster

I dag har jag jobbat lite. Jag var i väg till Åsa på Karlstads träningspraktik och gjorde en två veckors plan för hennes sociala medier. Vi har bestämt oss för att byta tjänster. Jag ska hjälpa henne med det jag är bra på, sociala medier. Och hon ska hjälpa mig med det hon är bra på, rehab. Ortopeden säger att man inte kan göra något åt min axel och armbåge. Reumatologen säger att man bara kan spruta kortison. Åsa tror att rätt träning/rehab kan göra så jag slipper leva med lika mycket smärta som jag gör i dag. Så vi gör ett försök och ni ska få hänga med på rehab-resan som börjar om två veckor.

Det värsta jag varit med om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen