Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Rensa, rensa, rensa – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Rensa, rensa, rensa

Roadtrip

Det är dags för en ny vecka och nya äventyr. Henrik åkte hem i dag efter en hel vecka tillsammans men han är bara bort en vecka sen har vi en vecka tillsammans. Vi tänkte ta en roadtrip i Sverige och sen ner till Danmark nästa vecka. Så vi får hoppas att regnet inte kommer nu.

Lite jobb

Jag ska jobba lite den här veckan. I morgon ska jag träffa Åsa på Karlstads träningspraktik och planera hennes sociala medier för kommande veckor. Sen ska jag jobba på Elitled en sväng på fredag. Annars blir det en ganska chill vecka. Hade tänkt åka till Hagfors på torsdag för de skulle vara speedway men den är inställd pga det är bevattningsförbud i Hagfors. Tur i oturen för då slipper jag åka fram och tillbaka flera gånger för måste jobba i Karlstad på fredag. Så det får bli Hagfors på fredag efter jobbet.

Rensa, rensa, rensa

I dag har jag rensat ut lite kläder. Som jag tidigare skrivit så äger jag väldigt mycket kläder. 3 garderober i Karlstad, 2 i Hagfors och 1 i Kumla haha. Har gått igenom en garderob och har redan rensat ur en hel IKEA-påse som jag ska skänka till bättre behövande, typ Carolina:D Vi ska eventuellt åka förbi Ullared på vägen hem från våran roadtrip så då kan jag fylla på garderoben igen haha;)
 rensa

2 reaktioner på “Rensa, rensa, rensa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *