Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kvälssdopp – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kvälssdopp

Kvällsdopp

Jag blev smärtfri en stund av Spasmofen, så vi åkte vi väg och tog ett kvällsdopp i går kväll. Jag tyckte att det var ganska varmt i vattnet men det kanske var för att jag var så pass smärtstillad att jag inte kände nått haha. Skönt var det i alla fall. När vi kom hem så kollade vi på serier. Sen fick jag hjärtklappning och blev yr och konstig så jag gick och la mig. Jag sov till 9.30 i dag och Henrik jobbar så jag ligger här i soffan och kollar på Youtube. Än så länge har jag klarat mig på Alvedon, vi kan ju hoppas att det fortsätter så.

kvällsdopp

 

4 reaktioner på “Kvälssdopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *