Home Vardag Kvälssdopp

Kvälssdopp

by Joanna Halvardsson

Kvällsdopp

Jag blev smärtfri en stund av Spasmofen, så vi åkte vi väg och tog ett kvällsdopp i går kväll. Jag tyckte att det var ganska varmt i vattnet men det kanske var för att jag var så pass smärtstillad att jag inte kände nått haha. Skönt var det i alla fall. När vi kom hem så kollade vi på serier. Sen fick jag hjärtklappning och blev yr och konstig så jag gick och la mig. Jag sov till 9.30 i dag och Henrik jobbar så jag ligger här i soffan och kollar på Youtube. Än så länge har jag klarat mig på Alvedon, vi kan ju hoppas att det fortsätter så.

kvällsdopp

 

You may also like

4 comments

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 9 juli, 2018 - 11:05

Så härligt att du tog dig ett bad, själv har jag inte gjort något sommarbad ännu :-p

Reply
Joanna Halvardsson 9 juli, 2018 - 11:16

Blev andra i Sverige i år:)

Reply
Yolanda 9 juli, 2018 - 11:54

Skönt med kvälls dopp!!:)

Reply
Joanna Halvardsson 9 juli, 2018 - 11:57

Ja det var härligt:)

Reply

Leave a Comment