Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 1,5 månader utan morfin – Aspiepower Media
Aspiepower Media

1,5 månader utan morfin

1,5 månader utan morfin

Henrik jobbade extra i dag men när han kom hem så fick vi åka in till Örebro och hämta ut Spasmofen. Det blev hela 1,5 månader utan morfin. Jag brukar alltid ha det med mig när jag åker bort. Lever man med kronisk smärta så vet man aldrig när man kommer behöva det. Den här gången glömde jag det dock hemma och då behöver jag det såklart. Tur att det fanns ett söndagsöppet apotek och ett recept som låg och väntade på mig.

Gillar inte morfin

Jag gillar dock inte morfin för jag yr och illamående. Det triggar också i gång min bipolaritet så jag blir hyper. Sen är jag livrädd för att bli beroende.  I de flesta fall försöker jag pina ut i alla fall. Reumatologen skällde dock ut mig en gång. Han tyckte att det är bättre att jag tar morfin när jag verkligen behöver det. Vilket är några dagar, nån vecka per år. För det sliter mer på kroppen att gå runt och ha ont på den nivån.

Fick vara smärtfri en stund

Min mage fortsätter krångla men med spasmofen får jag vara smärtfri en stund. Som jag skrev i förut så är det svårt att säga varför det är eftersom jag har/har haft allt man kan ha i en mage. Jag gissar på att det är min IBS som bråkar. Vi får avvakta lite så får vi se vad som händer. Går det inte över så får jag kontakta vården men ska jag ringa dit varje gång magen bråkar så får jag nog flytta in där. Det kanske vore nått.. Kanske ska säga upp lägenheten och fråga om jag får hyra ett rum på akuten i stället:D

1,5 månader utan morfin

2 reaktioner på “1,5 månader utan morfin

  1. Hur mår din galla, stenar? Det får man också rejält ont i magen av. Uppsvälld, magsmärtor, kramper, rapig. Spasmofen rekommenderas nämligen för de med de problemen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *