Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Myshelg i Hagfors – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Myshelg i Hagfors

myshelg

Myshelg i Hagfors

I fredags packade jag in Baby i bilen och åkte till Hagfors. Det blev en lugn men mysig helg. Sedan Baby blev sjukare för en månad sedan så är hon mer skygg. Hon håller sig på sin kant och kommer vi för nära så drar hon. Jag tror att hon är livrädd för att vi ska åka tillbaka till de där dummisarna på djursjukhuset.

myshelg

Extra mycket kärlek

Jag vill ge henne så mycket kärlek jag kan sista tiden. Det kan innebära att jag måste ligga på ett golv och klia henne på magen när hon ligger under en soffa. Haha det är ingen tvekan om vem som bestämmer i den här familjen. 🤣😻

Trygg i lejonet

Hon känner sig dock tryggare i lejonet så jag brukar lyfta upp det i soffan. Så jag slipper bryta ryggen haha. I går blev det totalt fem timmars gos i lejonet. Jag fick inte ens gå och kissa för hon höll fast min arm. Mammas gos för dig gör jag all. ❤

2 reaktioner på “Myshelg i Hagfors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *