Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 19 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 19 med Viktväktarna

Resultat vecka 19 med Viktväktarna

I går var det dags för veckans invägning. Carolina skjutsade mig dit direkt från vårdcentralen så sprang bara in snabbt och vägde mig. Mitt resultat vecka 19 med Viktväktarna blev – 0,3 kg. Jag är besviken men samtidigt måste jag någonstans inse att jag är sjuk. Jag går fan runt med ett helt gruslast i magen när de kommer ut har jag kanske gått ner 3 kg haha.

Bara att kämpa på

Det är bara att kämpa på och man kan inte göra mer än sitt bästa och ingen kan anklaga mig för att inte göra det. Jag har som mål att gå 35 000 steg/ vecka eftersom min fot är trasig. Denna vecka har jag gått 59002 steg.

Resultat vecka 19 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *