Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Speedway, speedway och sen lite mer speedway – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Speedway, speedway och sen lite mer speedway

En lugn dag

Hej kompisar! I dag har det varit en lugn dag och har inte hänt så mycket spännande. Jag är inne på dag fyra med atarax och känner mig rätt seg i huvudet. Tänkte ju ta Zyprexa men jag blir ännu mer påverkad på den och så länge de räcker med Atarax så är ju det bra. Har även tagit Stilnoct i två dagar och har fått sova ut ordentligt.

Speedway, speedway och sen lite mer speedway

Nu ligger jag i alla fall i sängen och kollar på Speedway SGP på tv:n samtidigt som jag redigerar mina speedwaybilder från i torsdags. Förut har jag alltid skyndat mig hem för att sitta halva natten och fixat dem för att de ska upp så snabbt som möjligt. Men orkar inte hålla på så längre, de får ta den tid det tar att få dem klara. Här nedan hittar ni ett smakprov fler bilder kommer upp om några dagar.

Tillbaka till verkligheten

I morgon är det dags att återgå till verkligheten och jag ska åka hem till Karlstad igen. Men mamma och pappa ska också med. På måndag gör jag min första dag på nya jobbet, spännande!

Speedway, speedway och sen lite mer speedway

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *