Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 26 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 26 med Viktväktarna

Resultat vecka 26 med Viktväktarna

Jag var och vägde in mig på Viktväktarna i onsdags men jag glömde uppdatera er med resultatet. Mitt resultat vecka 26 med Viktväktarna blev -0,1 kg. Jag vet dock att det är mer för jag har dragit på mig vätska. Det går sakta men säkert framåt och det är bara att fortsätta att kämpa på.

 

Resultat sedan start 2008: – 22,7
Resultat från start januari 2018: – 7,3
Kvar till delmål 1: 2,7 kg

.Resultat vecka 26 med Viktväktarna

1 reaktion på “Resultat vecka 26 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *