Gårdagen var en bra dag

Gårdagen var en bra dag

Onsdagen var en riktigt pissdag. Även om vi visste att det var nära så är inte ett dödsfall något kul. Gårdagen var däremot en bra dag. Vi var som sagt på Uddeholms 350 års kalas och kollade på Zara Larsson. Jag tycker dock att det var sjukt överskattat. Jag lyssnar inte ens på Zara Larsson och det är inte min typ av musik. Men det kändes inte som det var någon feststämning men jag fick iallafall hänga lite med mina kusinbarn.

en bra dag

Dagens huvudhändelse

Sen var det dags för dagens huvudhändelse matchen mellan Valsarna och Norra speedwayalliansen. Äntligen fick jag träffa världens bästa Zandy. Hon skulle ju ha kommit i maj men då blev ju Pontus (hennes bror) skadad. Men nu kom hon äntligen hit och vi fick träffas för första gången på 3 år.

Äkta vänskap

Äkta vänskap är när man inte ses varje dag men man vet att de alltid finns där vad som än händer. Den 2/8 är det 15 år sedan som vi råkade träffas av en slump på läktaren på Tallhult. Dagen efter fick hon mig att börja prata med Ludde för första gången. Nu är dom två av de viktigaste personerna i mitt liv. Vi har varit vänner i halva mitt liv  Sen som grädden på moset så blev det seger för Valsarna.

Min lön, blommor han fått gratis. Men det är tanken som räknas;)

Ett svar på ”Gårdagen var en bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen