Vardag

Jag har fått ett nytt jobb!

Inte jaga upp sig

Min anställning på Eldialog tar slut på fredag. Det har jag vetat om i ett år men jag har bestämt mig för att inte jaga upp mig den här gången. För är det någon jag lärt mig under årens lopp så är det att allt löser sig på att eller annat sätt. Så jag drog till Kroatien och bestämde mig för att inte tänka på att jag eventuellt skulle bli arbetslös om några veckor. (På 25%, driver mitt företag på resterande 25% och har sjukersättning på 50%)

Kunde inte vara kvar

När jag kom hem fick jag beskedet att jag inte kunde vara kvar på Eldialog. Anledningen är inte att de inte vill ha mig kvar utan att de inte riktigt har tid att sätta sig ner och plocka fram uppgifter till mig.  Men i nästa mening säger dom att de fixat ett nytt jobb till mig. Jag kan ha världens bästa chefer. De ju inte alla chefer som fixar nytt jobb åt en;)

Jag har fått ett nytt jobb!

I dag skrev vi på papperna och från och med 1 juli jobbar jag på Elitled. Jag kommer ha samma arbetsuppgifter där som på Eldialog. Sköta hemsida, uppdatera sociala medier, göra lite broschyrer, osv…. Vi skrev kontrakt på ett halvår sen får vi se. Tanken är att jag eventuellt ska komma tillbaka till Eldialog sen eller jobba lite åt dem genom mitt företag.

Bra lösning

Jag tycker att det är skönt att det löste sig så här enkelt. Jag kommer också hjälpa Åsa på Karlstads träningspraktik med att ta fram material till hennes sociala medier, några timmar i veckan. Jag har gjort det de senaste månaderna, då Eldialog lånat ut mig till henne. Nu kommer jag fortsätta det jobbet genom mitt företag. Eftersom hon delar lokaler med Eldialog så kommer jag dyka upp där lite iallafall.

.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Yolanda
  25 juni, 2018 at 12:47

  Grattis!! 😀 ♡

 • Reply
  Rebecca
  25 juni, 2018 at 13:56

  Jag känner igen mig så mycket i det du skriver! Har själv haft problem med psykisk ohälsa och förstår den inre stressen när man ska söka nytt jobb, eller vilken annan stor förändring som helst. Besök gärna min blogg där jag delar med mig av mina tidigare erfarenheter för att bryta tabun och stigmatiseringen som finns just runt psykisk ohälsa Ta hand om dig! kram <3

  • Reply
   Mia Andersson
   25 juni, 2018 at 16:39

   Vad heter din blogg, Rebecca?
   Det vore intressant att läsa den. // Mia, mamma till en son med bla AST, Adhd, utmattningssyndrom

 • Reply
  aspiewoman
  26 juni, 2018 at 21:49

  Skulle du kunna ge lite råd och tips åt oss som har Aspergers syndrom och funderar på att starta egna företag? Vilket stöd finns att få från AF, Fk t ex? Hur tar man steget? Var börjar man? Pluggar man företagsekonomi? Hur lärde du dig bokföring och redovisning? Har du hjälp med dessa saker eller hjälper ngn dig?

  Kan du tänka dig att svara på frågorna i ett inlägg framöver? Skulle verkligen uppskatta om du ville det. / aspiewoman

 • Reply
  Sara
  27 juni, 2018 at 20:58

  Vad skönt att det löste sig så smidigt. Grattis! 🙂

Leave a Reply