Aspiepower Media

Han måste vara galen

Han måste vara galen

Klockan 03.45 i morse ringde klockan och jag drog täcket över huvudet. Ja ni trodde väl för gudskull inte att jag gick upp då? Nej jag är inte galen! Men min pojkvän är för då började hans resa hem till Kumla för att börja jobba 06. Det måste vara väldigt skönt att sova bredvid mig eftersom han gör den där idiotgrejen varje gång. Jag har ett svagt minne av att jag pussades i sömnen sen somnade jag om igen.

En pigg måndag

Nästa gång klockan ringde var klockan 08, det är en bättre tid att gå upp. Jag brukar dock vara trött på söndagar men inte i dag. Kom till Eldialog redan vid 8.40 och jobbade fram till 10.40 sen drog jag i väg på möte med arbetsförmedlingen och nya jobbet. Avtal och sånt skulle skrivas på.

En jättebra föreläsare

Det var första gången jag träffade min nya handläggare på arbetsförmedlingen. När jag sa att jag föreläste så sa han att han hade lyssnat på en jättebra föreläsare i Skoghall för några år sedan, hon föreläste också om Aspergers syndrom. När han började säga saker som föreläsaren hade sagt så började jag skratta och fyllde i hans mening innan han hade sagt klart den. Haha gissa vilken föreläsare det var som han hade lyssnat på;)

En promenad

När allt var påskrivet och klar så åkte jag hem till Fröken B.  Åt lite lunch och spelade in en YouTube video som kommer upp om några veckor. Sen blev ett en promenad till ICA för att hämta ut paket. Nu visar stegräknaren 4,47 km. Nu blir det mys med Bebban innan det är dags att bege sig till sängen.

galen

2 reaktioner på “Han måste vara galen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *