6 år av kärlek

6 år av kärlek

I dag är det sex år sedan jag skulle hjälpa min barndomsidol att scanna in lite bilder. Sen skulle vi se matchen mellan Valsarna och Västervik på Tallhult. I stället stod vi och kramades i smyg på pressläktaren;)

I dag är det också två sedan vi klättrade över staketet på Tallhult mitt i natten för han skulle sätta en ring på mitt finger. Jag hade gipsad fot och han tyckte att vi skulle byta ringarna i depån. Men har Joanna Halvardsson bestämt sig för något så är det så. Så jag drog mig upp för trappan till pressläktaren med mitt gips. Han gick bakom så jag inte skulle slå ihjäl mig på kuppen.

Jag älskar dig Henrik, till månen och tillbaka igen gånger 77 <3

6 år av kärlek

Ett svar på ”6 år av kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen