Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hamnade i en storm ute på havet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hamnade i en storm ute på havet


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Hamnade i en storm

Hamnade i en storm mitt ute på havet

Jag sa att jag skulle försöka göra flera vloggar från Kroatien. Men väl där bestämde jag mig för att för en gång skull ha semester på riktigt. Så det blev bara en vlogg när vi åkte dit och en från när vi var på en båtutflykt. Här kommer den sista videon från Kroatien där vi hamnade i en storm mitt ute på havet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *