Jobb hemifrån och dags för veckans invägning

Jobbar hemifrån i dag

Godmorgon kompisar! Jag har precis vaknat, så skönt att få sova ut ordentligt. Henrik är på jobbet och jag jobbar hemifrån i dag åt Eldialog. Skönt att jag har den möjligheten för den här veckan är ganska fullproppad och det skulle inte ha funkat att åka hem till Karlstad för att jobba. Nu kan jag jobba när det passar mig, som på tåget i går. Jag har tagit över eldialogs Instagram så om ni vill se vad jag fotar på jobbet så följ oss på @Eldialog.

Veckans invägning

I morgon är det min invägsningsdag på Viktväktarna men jag är ju inte hemma då. Så veckans invägning blir i stället i dag i Kumla. Jag gillar att man kan väga in sig vart man vill, bra för mig som reser runt så mycket. Jag är nervös för att vågen ska visa plus eftersom jag aldrig kört flexsystemet förut och vet inte hur min kropp reagerar på det. Kanske har jag hetsätit för många ägg haha. Dock fotade jag mig själv inför förra veckan för tänkte ta före och efterbilder var 4:e vecka. Fast det bara gått en vecka så syns det ganska stor skillnad. Så håll tummarna för att vågen visar minus annars kommer jag tappa motivationen på det här. Det är svårt att räkna när man är ute och reser och blir bjuden på mat men jag känner att jag gjort mitt bästa den här veckan.

veckans invägning

2 svar på ”Jobb hemifrån och dags för veckans invägning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen