Aspiepower Media

Från Kroatien till Nyköping


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


I’m home!

Hej kompisar!
Nu är jag hemma i Sverige igen. Vi landade i Sverige i onsdags och på vägen hem så hoppade jag av i Kumla där Henrik och Fröken B väntade på mig.

Äntligen återförenade

Äntligen är vi återförenade igen. Tänkte ta med en lillasyster hem till Baby från Kroatien. Det var en katt på hotellet som blev kompis med oss. När vi skulle åka så kom hon och strök sig mot resväskorna och ville med. Undra vad de hade sagt i säkerhetskontrollen om jag haft en katt i resväskan haha.

Från Kroatien till Nyköping

I går eftermiddag åkte vi mot Nyköping för att se Griparna-Valsarna. Var tvungen att ta igen för den där hemmamatchen som jag missade under min semester. Griparna vann tyvärr men man kan ju inte vara bäst jämt;)

Från Kroatien till Nyköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *